Rareș Bogdan: Vom avea un președinte de dreapta la Cotroceni

RaresBogdan
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat, sâmbătă, la Piteşti, că dreapta va da viitorul preşedinte al României. “Sunt convins că în acest context şi ţinând cont de panoplia politică, domnul Ciucă este cel mai bun președinte”, a afirmat el.

Rareş Bogdan a mai afirmat că a participat la toate şedinţele de coaliţie şi că nu s-a discutat despre candidatura la prezidenţiale.

“Am participat la toate ședințele de coaliție, stăteam 5 oameni, 7 de la colegii din guvernare, am vorbit de toate, dar de candidatură de la prezidențiale nu am vorbit. Noi nu am forțat. Am văzut că în spațiul public s-a dus ideea ca noi am cerut comasarea,            dar pot să aduc şi argumente anticomasare. Noi am discutat scenarii și calendarul, ceea ce putem face din punct de vedere legal. Dacă modifici legislaţia electorală şi ar fi restrânse drepturi, atunci am putea intra iî incidența Comisiei. Nu am discutat despre prezidențiale, pe mine mă interesează reprezentativitatea. PNL va avea candidat la prezidențiale, vom avea candidați pentru toate. Vă asigur că vom vorbi de un președinte de dreapta la Cotroceni. Sunt convins că în acest context şi ţinând cont de panoplia politică, domnul Ciucă este cel mai bun președinte”, a spus Rareş Bogdan.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL