Răspuns oficial de la Vatican despre întâlnirea Papei cu George Simion

Sursa foto: Hepta

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a solicitat o poziție oficială a reprezentantului Nunțiaturii Apostolice de la București legată de întâlnirea de la Vatican a lui George Simion cu Papa Francisc, pe 16 septembrie. CTP scrise anterior că, din informațiile sale, liderul AUR s-a strecurat clandestin într-un grup de artiști, ca să ajungă în fața Suveranului Pontif.

Cristian Tudor Popescu a publicat, pe contul său de Facebook, răspunsul oficial primit de la reprezentanții Vaticanului la București, după solicitarea sa.

„Legat de asta, vreau să subliniez că Papa Francisc nu l-a primit în audiență privată pe domnul George Simion sau pe alt politician. Se pare că a participat la o audiență a unui grup de italieni care promovau Concertul de Crăciun de la Vatican. În acel moment, Sanctitatea Sa era cu siguranță în necunoștință de cauză în ceea ce privește participanții din grup”, se arată în răspunsul oficial semnat de Monseniorul Tuomo T. Vimpari, însărcinat cu afaceri a.i. la Nunțiatura Apostolică din București, care este reprezentanța diplomatică a Sfântului Scaun în România.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL