Skip to content
Puterea Știrilor Video

Răspuns tranșant din PNL la apelul lui Clotilde Armand. Daniel Fenechiu: Poate să dea dispoziții în USR la domnia sa acasă, dar în niciun caz în PNL

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, liberalul Daniel Fenechiu a răspuns apelului făcut de Clotilde Armand, ca PNL să facă un pas în spate în privința candidatului PNL la Primăria Sectorului 1.

„Doamna Clotilde Armand nu poate să dea dispoziții în PNL. Poate să dea în USR, la domnia sa acasă, dar în niciun caz în PNL”, spune liberalul.

„Sigur că da, doi pași în spate eventual, și nici să nu mai candidăm, dacă se poate. Orice colaborare se bazează pe anumită compatibilitate, bun simț și decență. În momentul în care decența iese din sfera relațiilor dintre 2 părți, este foarte greu să continui o colaborare. Întotdeauna, decența și bunul simț trebuie să fie foarte prezente în ideea de a face un parteneriat. Degeaba ai interese comune, dacă nu există o compatibilitate și o decență relațională.

Doamna Clotilde Armand nu îi poate cere PNL să facă un pas în spate. Ea poate să spună că trebuie să vedem care este candidatul care stă cel mai bine, cum putem face o înțelegere. Deci ea nu poate să dea dispoziții în PNL. Poate să dea în USR, la domnia sa acasă, dar în niciun caz în PNL. Președintele Orban a declarat că orice soluție interesantă și avantajoasă pentru bucureșteni, nu este străină de ceea ce poate face PNL”, a declarat liberalul Daniel Fenechiu.

Clotilde Armand și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 1

Amintim că eurodeputata USR ​Clotilde Armand și-a lansat, duminică dimineață, candidatura la primăria sectorului 1, promițând că planul său este ca 30% din buget să meargă spre investiții. Ea a enumerat între priorități reducerea poluării, mai multe spații verzi, păstrarea Pădurii Băneasa, parcări subterane, precum și piețe funcționale.

Clotilde Armand a mai spus că celelalte partide de dreapta ar trebui să o susțină, afirmând că „PNL trebuie să facă un pas înapoi la Sectorul 1”. „Când e vorba de interese financiare a mers mereu sistemul transpartinic. PNL este împreună cu PSD. Nu s-au votat investiții. 30 de ani au gestionat acest sector, PNL și PSD. Fac apel la toate partidele să avem un proiect comun, pe care îl propun eu, pentru că ei au fost incapabili să-l facă”, a mai spus ea.

1 comentariu la “Răspuns tranșant din PNL la apelul lui Clotilde Armand. Daniel Fenechiu: Poate să dea dispoziții în USR la domnia sa acasă, dar în niciun caz în PNL

  1. Il felicit pe Domnul Fenechiu .De altfel Domnul Fenechiu ştie sa de-a replici bune.Partidul PNL are oameni inteligenti…Clotilde sa-şi vada de treaba ei .Nu ne era de ajuns cu PSD işti au mai venit şi anormalitatile USRiştilor:((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *