Skip to content
Politică

Răspunsuri de tot râsul ale parlamentarilor puterii, întrebați ce au votat la Codul Penal (VIDEO)

dcnews.ro
" "

În urma adoptării modificărilor la Codul Penal, o parte din parlamentari au fost testați în legătură cu motivul pentru care au votat acele modificări. S-a dovedit că ar putea rămâne corigenți.

De exemplu: chestionat care sunt principalele modificări aduse de către coaliția PSD-ALDE la CP, Octavian Goga, deputat independent, dar afiliat PSD (ales în 2016 pe listele PMP), nu a reușit să răspundă. Ulterior, a revenit, dar s-a încurcat din nou: „Sunt vreo două, trei chestii. Este abuzul, este introducerea termenului de prescripţie, deci dacă procurorii nu depun într-un an de zile, deci… Aşa… Ăăă… ce mai e, stai să mă gândesc . Astea două le ştiu!” relatează digi24.ro.

" "

Reporterul a ales totuși să îi mai lase răgaz câteva minute, iar deputatul, perseverent de fel, s-a dus și s-a documentat, dar s-a întors aproape la fel de cunoscător ca prima dată: „Aşa, cât de cât! La cei cu denunţuri să fie puşi faţă în faţă mai puţin în cazul violurilor, şi cei cu…, aşa… Şi cam atât! Erau mai multe, dar… Erau cu ceva, dar…. Deci eu consider că este o treabă bună!”

Nu a fost un caz singular, alți colegi prezentându-se aproape la fel în fața aceluiași subiect. De pildă, Ion Ganea, senator independent, afiliat PSD (tot fost PMP-ist), s-a dat grăbit: „Lăsaţi-mi timp, v-am spus, mă aşteaptă guvernatorul în birou”.

Alt senator PSD, Cornel Resmeriță, a invocat faptul că nu ar fi domeniul lui de expertiză, dar urmează linia partidului: „Sunt profesor de fizică, nu mă pricep. Am votat, mă duc cu partidul, atâta ştiu eu”.

Nici Viorel Salan, Ștefan Mihu și Miron Smarandache nu s-au lăsat mai prejos. Clipul integral îl puteți vedea aici.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *