Skip to content
Politică

Răsturnare de situaţie! Gabriela Firea infirmă zvonurile privind intrarea în noul guvern. Ce planuri are fostul primar al Capitalei

Inquam Photos/George Calin

Senatorul PSD Gabriela Firea a anunțat duminică seara că, dacă va fi sănătoasă, va candida din nou, peste 3 ani, la Primăria Capitalei.

Aduceți-vă aminte de restricțiile care se anunțau la Tv și vedeai a doua zi petreceri ale politicienilor, concerte. Există o ambiguitate între măsurile luate și ceea ce se întâmplă.

Am fast la discuțiile cu reprezentanții PNL. Nu sunt adevărate informațiile despre împărțirea ministerelor. A fost o discuție de tatonare. Săptămâna viitoare, dacă se iau decizii, să se realizeze această coaliție. Trebuie să ne gândim serios dacă stăm deoparte sau dacă participăm la o astfeld e coaliție.

În cazul certificatului verde este prevăzut și măsurarea anticorpilor. Săptămâna viitoare va intra la Camera Deputaților. 

Pe mine mă interesează să se majorareze alocațiile, pensiile și salriul minim. Funcțiile sunt pe ultimul loc. Vreau să lupt pentru români. Mi-aș dori să candidez din nou la Primăria Capitalei, dacă voi fi sănătoasă. Ministerul Muncii este foarte greu, cred că am colegi mult mai bine pregătiți decât mine„, a spus Gabriela Firea la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *