Skip to content
Politică

Răsturnare de situație în cazul crimei de la metrou. Reacția șocantă a suspectei

cotidianul.ro

Situația suspectei în cazul crimei de la metrou se complică din ce în ce mai mult. Avocata Magdalenei Șerban a făcut o declarație cel puțin șocantă.

Reprezentantul din oficiu, Marilena Grigore, susține că persoana pe care o reprezintă consideră că imaginile când împinge o fată sub garnitura unui metrou la stația Dristor 1 sunt fabricate. Magdalena Șerban, suspecta în această crimă, nu crede că victima sa a murit, cerând să vadă certificatul de deces, scrie Digi24.ro.

„Nu a vrut să comunice, a avut o reacție de țipăt, urlete: „nu este adevărat, aceste imagini sunt fabricate”, a mers pe negaţie. A precizat că nu consideră că victima ar fi murit, decât dacă i s-ar fi arătat un act de deces în acest sens. Nici în seara când a fost adusă la Poliţia Capitalei nu se putea discuta cu ea, nu se putea comunica sub nicio formă, mai pe româneşte sau în limbaj neacademic, bătea câmpii. Era şi este incoerentă în privinţa afirmaţiilor pe care le-a făcut”, a declarat Marilena Grigore, avocat din oficiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *