Skip to content
Politică

Cazul lui Ionuț Anghel: Ar fi fost sfâşiat de câini de luptă

Răsturnare de situaţie în cazul lui Ionuţ, copilul ucis de o haită de câini.

Avocaţii depun la dosar o expertiză care aruncă în aer întreaga anchetă. Specialiştii susţin că micuţul ar fi fost ucis de câini de luptă, şi nu de câinii străzii.

Un raport întocmit de un medic chirurg din medicina veterinară a ajuns la concluzia că muşcăturile de pe corpul lui Ionuţ Anghel ar fi putut fi provocate de un câine de luptă. Se pare că muşcăturile maidanezilor erau mai degrabă superficiale.

Acele muşcaturi cu respectivele prize sunt specifice câinilor de luptă. De asemenea, un astfel de caine de lupta nu alearga dupa alta prada dacă şi-a găsit o victimă. Astfel, se explică şi faptul că fratele lui Ionuţ nu a fost atacat„, transmite romaniatv.net.

Mai mult, ipoteza prinde contur având în vedere că mai multi martori au povestit ca in zona în care a murit Ionut se desfasurau lupte de caini.

2 comentarii la “Cazul lui Ionuț Anghel: Ar fi fost sfâşiat de câini de luptă

  1. Eu raman la parerea ca acel copil NU a fost ucis de caini, ci de un pedofil….:(pantalonii in vine, lipsa sangerarii, locul in care a fost gasit, poza pusa cu mare intarziere, cu un cap de copil cu fata plina de VANATAI, nu de muscaturi…etc)…
    DA, redeschiderea cazului este foarte NECESARA- chiar daca acei catei nevinivati, ucisi in chinuri, numite ipocrit, mincinos si ticalos…”eutanasie”…NU mai pot fi inviati…

    INTREBARI LEGITIME – RAMASE „IN AER”:

    http://www.badpolitics.ro/cateva-intrebari-legitime-si-necesare-in-cazul-telenovelei-ionut/#more-35320

  2. Esta adevarat ca un caine de lupta are muscatura ‘cu priza’ (adica musca prada si nu-i mai da drumul), dar asemenea caine musca de foarte putine ori, ori pe corpul baieteului s-au gasit zeci de muscaturi, specifice cainilor obisnuiti. In orice caz, cainii de pe Tuzla 50 reprezentau un pericol social crescut, dovada ca fusesera reclamati deja online pe siteul Primariei Sectorului 2 de un utilizator numit Adrian. Adevarul este ca acesti caini reprezinta un pericol social si indiferent de cazul Ionut e bine ca s-a luat decizia capturarii si eutanasierii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *