Skip to content
Societate

Răsturnare de situație în PNL. Omul lui Orban a anunțat că îl susține pe Florin Cîțu la Congres

Inquam Photos / George Călin

George Stângă, președintele PNL Galați, anunță că îl susține pe premierul Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL, deși până acum era unul dintre liderii apropiați de Ludovic Orban. Amintim că Stângă a fost reconfirmat, cu majoritate de voturi, în funcția de preşedinte al filialei PNL Galaţi la începutul lunii iulie, în prezența lui Orban, care l-a susținut.

„Avem o datorie față de gălățenii care ne-au acordat încrederea să asigurăm României o guvernare corectă, performantă, care să contribuie la dezvoltarea tuturor regiunilor țării. PNL poate face asta, deoarece PNL este dedicat românilor.

Direcția în care va merge PNL va influența viitorul României, al Galațiului, dar și dezvoltarea comunităților noastre.

După 25 septembrie, PNL trebuie să continue pe drumul reformelor asumate în fața românilor, dar în același timp să le accelereze. Nu avem timp de pierdut! Avem nevoie de o echipă puternică, solidă, care să ducă PNL la următorul nivel.

România condusă de Guvernul Florin Cîțu a făcut progrese importante. Premierul PNL a dovedit că poate să aplice acele reforme de care #România are nevoie. PNL are nevoie, după 4 ani de la ultimul Congres, de un suflu nou, unul pe care premierul Florin Cîţu îl poate asigura. Suflu nou nu înseamnă doar oameni noi, ci presupune oameni care ştiu să se adapteze la noile cerinţe ale societăţii, oameni care vorbesc despre modernizare.

La Congresul din 25 septembrie voi alege schimbarea pentru binele PNL, pentru ca partidul să continue să crească, să se îmbunătățească și să asigure o guvernare performantă României. De aceea, îl voi susține pe Florin Cîţu, cel alături de care am făcut echipă în Senatul României timp de 4 ani.

Am încredere că Florin Cîţu va oferi noi perspective #PNL și României. Alături de echipa formată în jurul lui Florin Cîțu putem face România liberală, modernă și dezvoltată!”, scrie George Stângă pe Facebook.

George Stângă și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, au fost înregistrați de procurorii DNA chiar în biroul ministrului transporturilor în timp ce îi cereau lui Cătălin Drulă să îi păstreze în funcție pe șefii Asociației Române de Salvare a Vieților Omenești pe Mare și Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați, după cum rezultă din propunerea de arestare preventivă transmisă de procurorii DNA Tribunalului Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *