Skip to content
Politică

Răsturnare de situație în cazul condamnării lui Dan Voiculescu

În dosarul ICA în care fondatorul PC și al Antenelor a fost condamnat la 10 ani cu executare a avut loc o răsturnare de situație.

Curtea de Apel Bucureşti a admis în principiu contestaţia în anulare depusă de Dan Voiculescu în dosarul Telepatia, ceea ce înseamnă că instanţa va analiza dacă există motive pentru anularea sentinţei de 10 ani de închisoare, informează Antena3.ro.

Dan Voiculescu a cerut anularea sentinţei de 10 ani de închisoare cu executare, sentinta dată după numai patru termene de judecători numiţi suspect în acest dosar.

Deşi a cerut strămutarea judecării contestaţiei, avocaţii considerând că judecătorii Curţii de Apel nu sunt imparţiali, Instanţa Supremă a respins această solicitare.

Judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea de la Curtea de Apel au refuzat studierea unui număr de 40 de volume de documente obținute de la ADS și AVAS, probele obţinute chiar de către procurorii DNA,

Dan Voiculescu a solicitat analizarea acestor probe, însă magistraţii au respins de fiecare dată aceste solicitări.

 

1 comentariu la “Răsturnare de situație în cazul condamnării lui Dan Voiculescu

  1. acum vom vedea daca mai este o particica independenta in justitie! Eu nu am nici o simpatie pt Voiculescu, dar dosarul acesta e politic! Si eu nu vreau sa mai vad asa ceva in tara mea!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *