Skip to content
Politică

Răsturnare de situţie în cazul tragediei de Crăciun: Concluziile procurorilor

ziuaconstanta.ro

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi vin cu informaţii noi în privinţa morţii suspecte a directorului Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, şi soţia sa, Anda.

Conform anchetatorilor, ceea ce s-a crezut la început a fi o crimă urmată de sinucidere, se dovedeşte acum a fiind dublă sinucidere, la distanţă de câteva ore. Astfel, se contrazic primele ipoteze. Procurorii argumentează că suspiciunile privind uciderea celor două persoane au fost înlăturate, neexistând semne de violenţă sau de apărare pe corpul victimelor, scrie DCNews.ro.

„Din primele cercetări care s-au efectuat în cursul după amiezii de ieri şi în cursul dimineţii, respectiv, concluziile preliminare ale necropsiei, au fost înlăturate suspiciunile privind uciderea celor două persoane, lipsa semnelor de violenţă şi lipsa oricăror semne de autoapărare pe corpul cadavrelor astfel încât, în acest moment, concluzia la care am ajuns este că cele două persoane s-au sinucis la o diferenţă de două trei ore, decesul intervenind cu aproximativ 8 – 10 ore înainte de ora la care au fost găsite cadavrele”, au explicat anchetatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *