Skip to content
București

RATB a făcut anunțul. Ce se va întâmpla cu autobuzele din zona Eroilor

a1.ro

Regia Autonomă de Transport București (RATB) a făcut anunțul potrivit căruia autobuzele de pe opt linii de circulație vor reveni de vineri pe traseele de bază, în urma redeschiderii traficului rutier pe Bulevardul Eroilor, tronsonul cuprins între Strada Carol Davila și Splaiul Independenței.

În urmă cu un an, RATB a decis în urmă să devieze autobuzele care circulă în zona Eroilor din cauza surpării carosabilului în urma lucrărilor la noua stație de metrou.

Astfel, autobuzele liniilor 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268 și 368 vor circula pe traseul de bază, în ambele sensuri, de la intersecția Bulevardul Eroilor/ Strada Carol Davila, pe Bulevardul Eroilor, Strada Știrbei Vodă, apoi pe traseele actuale, informează Romaniatv.net

De asemenea, linia de autobuze 668 va funcționa pe traseul de bază între „Valea Oltului” și intersecția Bulevardul Eroilor/ Strada Sfântu Elefterie, apoi pe Bulevardul Eroilor, Pod Eroilor, Splaiul Independenței, Podul Cotroceni, Splaiul Independenței, Bulevardul Eroilor, Strada Dr. Bagdasar, apoi pe traseul actual. Pe traseul modificat, autobuzele vor efectua opriri în stațiile „Știrbei Vodă”, „Pod Cotroceni” și „Spitalul Universitar”, amplasate pe Splaiul Independenței.

Linia de autobuze 696 va funcționa între „Gara Basarab” și „Academia Militară” pe Bulevardul Dinicu Golescu, Strada Witing, Calea Plevnei, Strada Știrbei Vodă, Bulevardul Eroilor, Strada Dr. Bagdasar, Șoseaua Panduri, cu întoarcere pe Strada Dr. Rainer, Bulevardul Eroilor, Splaiul Independenței, Strada Constantin Noica, Strada Mircea Vulcănescu, Strada Baldovin Pârcalabul, Bulevardul Gării de Nord, Piața Gării de Nord și Bulevardul Dinicu Golescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *