Skip to content
Politică

Război al declarațiilor între Ghiță și Vanghelie în direct la B1: Ai generat mafie!

În cadrul unei emisiuni televizate la postul B1 TV, Sebastian Ghiță a intervenit telefonic pentru a-i da o replică jurnalistului Sabin Orcan, după ce acesta ar fi declarat că Sebastian Ghiță a fost un subaltern al lui George Maior.

Sebastian Ghiță: Asa cum dumneavoastra vi se pare ca multi din membri Comisiei SRI par subalternii lui Maior, dumneavoastră pareti subalternul lui Vanghelie. Cu toata pretuirea, il stimam pe domnul Maior si nu cred ca decat dumneavoastra, cei care s-au gandit sa voteze cu acest domn Vanghelie, suntem noi mai putin demni decat dumneavoastra slujindu-l pe el. Daca credeti ca ne vom intoarce la situatia in care acest domn Vanghelie va ajunge sa desfaca guverne, partide, sa vanda si sa cumpere oameni, va inselati si participati la ceva rau si gresit. Va place la masa cu domnul Vanghelie ca om de dreapta?

Ulterior, primarul Sectorului, Marian Vanghelie, a intervenit în discuția cu Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghita: Nu vreau să îi reproșez nimic domnului Vanghelie. Le reproșez oamenilor care s-au lăsat păcăliți de acest om.

Marian Vanghelie: Cand eram sef la acest partid domnul Ghita dormea pe la usile partidelor. A incercat si a facut afaceri cu marea majoritate care a condus Romania 20 ani. Ai falsificat Congresul? Te intreb.

Sebastian Ghita: Ai generat mafie!

Marian Vanghelie: Tu vorbești de mafie? Ai falsificat licitații. Crezi ca o sa poti sa fii cu Ponta la infinit? (…) Tu n-o sa fi niciodata in pozitie cu mine. La tine timpul e limitat, sa stii.

Sebastian Ghita: Limitat sau nelimitat, nu voi fi niciodata in aceasi tabara cu dumneavoastra.

Marian Vanghelie: M-ai sunat cu 4 zile inainte de alegeri ca sa te ajut?

Sebastian Ghita: Domnule Vanghelie, il stimez pe domnul Geoana. Nu inteleg ce cauta intr-o relatie cu dumneavoastra.

Marian Vanghelie: Eu, sa fiu sincer, nu-l respect pe Victor dar va potriviti de minune.

Sebastian Ghita: Am sa desconsider tot timpul orice tabara din care faceti parte. Domnul Orcan, dumneavoastra sunteti purtatorul de cuvant al domnului Vanghelie?

Marian Vanghelie: Domnule, poate esti prost informat.

Sabin Orcan: Eu am spus ca n-am auzit niciodata o alta atitudine decat de imbratisare si apreciere fata de SRI, ceea ce nu e o atitudine democratica. Reprezentati poporul in Parlament, nu un subaltern al SRI.

Marian Vanghelie: Domnul Ghita vorbiti singur? Noi vorbim ceva si el altceva. Tu esti presedintele Comisiei SRI si nu stiu eu ceva?

Sebastian Ghita: Eu sunt un simplu membru.

Marian Vanghelie: N-ai vorbit la obiect. Ce facultate ati facut domnul Ghita?(…) Stiti cate diplome dinastea ca ale dumneavoastra puteam sa am?  Aveti niste legaturi totusi cu niste bani de la OMW? Uite, m-am incitat putin.

Sebastian Ghita: Domnule Vanghelie, nu va incitati. Toti din cand in cand oprim pe strada si alimentam de la Petrom si OMW. Este mult prea vaga intrebarea.

Marian Vanghelie: Aveti multi bani luati din multe zone si nu mai stiti.

Sebastian Ghita: Domnule, nu stiu dar daca aveti informatii va recomand sa mergeti la institutiile statului. Va recomand daca nu v-ati inalnit cu Mos Craciun, sa mergeti la orice institutie abilitata.

Sursa foto ziuaveche.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *