Skip to content
Politică

Război fără precedent în PSD. Amenințarea unui consilier al lui Ponta pentru un baron: ”Nu mă las până nu-l omor”

În interiorul PSD, deja de o bună perioadă de timp, există un adevărat război între doi lideri importanți ai partidului. Situația pare să escaladeze, după ce unul dintre protagoniști l-a amenințat pe celălalt că va face tot ce e posibil să îl distrugă din punct de vedere politic.

Deputalul PSD Radu Popa continuă războiul personal cu Adrian Ţuţuianu, preşedintele oraganizaţiei judeţene şi, totodată,preşedintele CJ Dâmboviţa. Popa a spus că a aşteptat să se termine campania electorală pentru a începe „jihadul”.

“Nu mă las până nu-l omor pe Ţuţuianu. Politic, evident. Mă las de politică dacă el nu va dispărea de pe scena politic. Il distrug. Puteţi să şi scrieţi, dar nu mă las până nu va dispărea acest individ de pe scena politică dâmboviţeană. M-am saturat de bagabonţeala şi haiducia pe care o manifestă acest individ”, a spus Radu Popa, consilier al premierului Victor Ponta, potrivit adevarul.ro.

Şicanele dintre cei doi au fost evidente înainte de campania electorală, însă atacurile s-au înteţit după ce PSD a pierdut preşedinţia, în dauna lui Klaus Iohannis. „Mi s-a luat de el, iar ce s-a întâmplat cu Victor Sanda mi-a pus capac”, a mai spus Radu Popa.

Fostul prefect al județelului Dâmbovița, Victor Sanda, a fost schimbat cu câteva zile înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale. Sanda a murit, spun apropiaţi ai familiei, potrivit sursei citate, de supărare, el aflând din presă că va fi schimbat din funcţie, chiar cu 24 de ore înainte să se întâmple efectiv acest lucru.

Mai trebuie spus că Adrian Țuțuianu, șeful CJ Dâmbovița și președinte al PSD din acest județ, este considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta din urmă a fost și el supus unui tir de atacuri extrem de dure lansate de același deputat Radu Popa.

În urmă cu câteva zile, pe o pagină de socializare, Radu Popa preciza următoarele:

„ Cred că răspunsul îl putem găsi dacă ne întoarcem la problema nr.1 a PSD : percepţia că ţine baronii în braţe, că toţi corupţii sunt în echipa lui Dragnea şi că partidul se simte bine aşa. (…) Ei bine, eu nu mă simt bine aşa! Eu nu cred că în guvernul Ponta IV ar mai trebui să intre cei cu dosare penale, iar cei care sunt cercetaţi de DNA şi ocupă poziţii de conducere în PSD, ar trebui să se retragă. Ăsta este motivul principal pentru care am pierdut alegerile prezidenţiale şi nu ne putem preface că nu vedem sau că nu s-a întâmplat nimic.

Atât timp cât Liviu Dragnea şi pilonii lui din judeţe, cei care au asigurat suta de milioane de euro pe care o are TEL DRUM în bancă, din banii publici, vor continua să fie în vitrina partidului, PSD e condamnat la izolare. Să fie, oare, acesta motivul pentru care Adrian Ţuţuianu a fost desfigurat de presă?”, se întreabă în urmă cu câteva zile consilierul lui Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *