Skip to content
Politică

Razboi in cadrul PNL Gorj – Tudor Barbu: In Gorj nu ma ataca decat penalii

Situatia din noul PNL este una tensionata in teritoriu. Un astfel de exemplu a iesit la iveala in PNL Gorj, acolo unde exista o conflict deschis intre fostul lider local Dian Popescu si actualul lider, senatorul Tudor Barbu.

Popescu sustine ca Barbu nu mai este tolerat la conducerea PNL Gorj si ca in scurt timp acesta isi va pierde aceasta functie, asa cum a pierdut-o si pe cea de vicelider al senatorilor liberali. In plus, Popescu l-a acuzat pe Tudor Barbu ca a venit sarac in partid si vrea sa plece bogat, informeaza evz.ro.

Schimbarea lui Tudor Barbu din fuctia de vicelider al senatorilor PNL a reaprins razboiul acestuia cu fostul lider al PNL Gorj, Dian Popescu. Acesta a refuzat sa comenteze daca a avut vreo implicare in debarcarea lui Barbu, dar a declarat ca zilele acestuia in functia de copresedinte al filialei gorjene sunt numarate.

De cealalta parte, senatorul PNL Tudor Barbu a declarat la B1 TV ca nu e nicio stire in legatura cu situatia de la Gorj, acesta precizand ca nu a spus niciodata ca vrea sa plece bogat din Gorj. Liderul PNL Gorj a declarat ca in judet il ataca doar penalii.

Nu exista nicio stire. Nu am facut niciodata declaratia ca vreau sa plec bogat de aici din Gorj (…) Pe mine in Gorj nu ma ataca decat penalii. Ma ataca un jurnalist care a facut puscarie intr-un dosar in care a santajat un politician, un deputat de Gorj. Ma ataca Morega, un condamnat. Si eu senator ce sa spun?”, a declarat liderul PNL Gorj, senatorul Tudor Barbu.

Referitor la stirea care ar sta in spatele scandalului din PNL Gorj, moderatorul emisiunii a spus ca aceasta este ca un parlamentar cu probleme in justitie se afla inca in partid si critica un lider al organizatiei. Tudor Barbu, liderul PNL Gorj, a precizat ca „nu pot comenta viata romantata sau neromantata a unor indivizi care au probleme penale (…) Mi-as dori sa am o polemica in Gorj cu unul care e ca mine – sa nu aiba o condamnare. Si nu m-a atacat niciunul”.

Daca vor sa se certe, sa se certe. Eu nu m-am certat cu nimeni”, a mai spus senatorul referitor la declaratiile gruparii din PNL Gorj din jurul lui Dian Popescu.

Senatorul PNL a precizat ca „daca sunt acuzat ca am vrut sa ma imbogatesc in Gorj, inseamna ca cei care ma acuza stiu reteta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *