Skip to content
Politică

Război în Guvern, cu ţinte pictate pe miniştrii pro-PSD SURSE

Este război total în guvernul condus de către Dacian Cioloș. Chiar dacă, aparent, sunt uniţi în faţa politicienilor din toate partidele şi împotriva valului de critici care vine din partea acestora, se pare că între miniştrii cabinetului Cioloş s-ar duce, în spatele uşilor închise, un adevărat război.

Concret, mai mulţi membri ai Guvernului i-ar fi cerut premierului excluderea miniştrilor pro-PSD, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Miza acestor disensiuni ar fi alegerile generale care vor avea loc în această toamnă. Pe măsură ce lupta politică se ascute, se conturează mai clar și taberele politice din Guvernul de tehnocrați. Astfel, ar exista un conflict mocnit între miniștrii pro-PNL și cei care sunt de partea PSD.

În acest context, i s-ar fi cerut premierului Dacian Cioloș să-i înlăture din Guvern pe miniștrii care ar fi în favoarea PSD. Pe această listă s-ar afla ministrul de Interne, Petre Tobă, și vicepremierul Vasile Dîncu.

Conflictul vine și în contexul în care social-democrații ezită să depună o moțiune de cenzură, deși critică deschis executivul Cioloș.

1 comentariu la “Război în Guvern, cu ţinte pictate pe miniştrii pro-PSD SURSE

  1. Grupul de la Cluj nu are in realitate nicio legatura cu PSD. Sau cu Romania. E un grup sustinut de Tiriac, care face blat cu gruparea ex-PDL a piticului Boc. Cand a avut grupul de la Cluj, din care face parte si Dancu, vreo performanta electorala? Cand au castigat ei ceva? Si cu toate astea, Dancu, Rus, Puscas si altii au fost mereu aproape de putere. Si de bani. Cate Mercedesuri a cumparat Electrica de la firma lui Rus in guvernarea PDL? Ca sa nu vorbim de afacerile din energie, unde se gasesc si alte grupuri de interese… Asa ca… Dancu nu e PSD si a fost impus acolo, ca si alti clujeni, de un grup de presiune care capuseaza PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *