Skip to content
Politică

Război în PSD. Cine i-a cerut demisia lui Dragnea. Gabi Petrea e noul președinte TSD

Alegerile din interiorul TSD au adus noi conflicte în Partidul Social Democrat, mai ales după ce fostul lider al tinerilor social-democrați, Mihai Sturzu, a lansat mai multe atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. Gabriel Petrea a fost ales, sâmbătă, noul președinte al TSD.

Mihai Sturzu a fost nemulțumit de schimbările pe care le-a făcut Dragnea în interiorul PSD și i-a cerut acestuia demisia din partid. Totodată, Sturzu a scos în evidență problemele cu justiția pe care le are președintele PSD, precizând că un decalog de integritate nu-și are rostul în aceste condiții.

Tensiuniile între social-democrați sporesc tot mai mult, iar Gabi Petrea are rolul de a limpezi apele în rândul tinerilor social-democrați, chiar dacă nu are notorietatea lui Sturzu. În același timp, PSD încearcă cu tot dinadinsul să găsească un nou lider în organizația de tineret, care să preia frâiele partidului în anii următori.

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, că este dispus să le ofere tinerilor o șansă în politică, iar la alegerile de anul viitor va încearca să vină cu cât mai mulți candidați tineri. Intenția PSD, fără îndoială, este aceea de a atrage voturile tinerilor, capitol la care suferă social-democrații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *