Skip to content
Politică

Război în PSD. Rădulescu, după ce i-a fost retras sprijinul politic: La noi nu se mai respectă nimic! EXCLUSIV

romaniacurata.ro

Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu, vineri, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, a comentat decizia de joi seară a Comitetul Executiv al filialei din Pitești.

Amintim că Organizația PSD Pitești a decis retragerea sprijinului deputatului Rădulescu cu 40 de voturi pentru, cinci voturi împotrivă şi şase abţineri.

" "

Citiși și Probleme pentru Cătălin Rădulescu: PSD Pitești i-a retras sprijinul politic

”Nu mai am în ultima perioadă reacții la astfel de chestiuni care se întâmplă, încerc să trec peste fiecare chestiune cu capul sus. Este o decizie a unei organizații, este treaba dânșilor. Eu știu că mi-am făcut și îmi fac treaba în Parlamentul României și sunt apreciat de colegii mei. Dacă o organizație care mă cheamă o dată la un an și jumătate, consideră că nu am respectat disciplina de partid pentru faptul că am candidat… așa cum spune statutului partidului, nu am încălcat niciun fel de prevedere statutară. Dacă ajungem ca atunci când îți dorești să candidezi, și mai ales când te aprobă și Comitetul Executiv Național, ai prejudiciat imaginea partidului, sigur că asta e o minciună și nu contează ca atare. Nu contează că dânșii mi-au retras sprijinul politic, pot să spun în continuare că PSD Argeș nu avea niciun fel de șansă să câștige pentru că Adi Țuțuianu este un coleg pe care îl stimez foarte atre și nu are cine să îl bată pe regiunea Argeș în perioada asta”, ne-a declarat deputatul Cătălin Rădulescu.

Mai mult, politicianul a ținut să precizeze că s-a ajuns în situația în care PSD Pitești i-a retras sprijinul politic, pentru că ”la noi nu se mai respectă absolut nimic”.

”S-a ajuns în această situație pentru că la noi nu se mai respectă absolut nimic. Eu am cerut un Comitet Executiv în care să se pună mai multe candidaturi, că așa spune statutul partidului și să facă vot secret. Nici nu am fost invitat la acest Comitet Executiv la Argeș, deci s-a făcut în lipsa mea. Eu nu am primit mesajul pe care dânșii spun că l-au dat, pentru că mi-aș fi depus candidatura. Atâta timp cât nu a fost făcut acest demers și eu nu am fost invitat la Comitetul Executiv, intenționat, neintenționat – nu mai contează, și nu am putut să vorbesc în fața colegilor și să cer un vot secret, am considerat firesc, conform statului, să îmi depun candidatura la nivel central. Pentru asta eu am depus candidatura la nivel central și nu am respectat ceea ce nu înțeleg eu că nu am respectat, dar probabil colegii de la Pitești știu mai multe, așa s-a luat această hotărâre. La dânșii așa e: dacă ești un aprlamentar foarte bun și te stimează toată lumea dar nu respecți disciplina de partid, îți retrage sprijinul. Așa au învățat din ce înseamnă democrația în partid, a mai susținut acesta.

Nu în ultimul rând, chestionat dacă se așteaptă la o evetuală decizie de excludere a sa din PSD, deputatul a precizat că nu se teme ”de absolut nimic”.

Nu mă tem de absolut nimic. E decizia partidului să ia hotărâri vis-a-vis de un membru sau altul, nu suntem legați decât prin principii și prin afilierea vis-a-vis de ce program are partidul. Dacă vor să ceară excluderea, să ceară excluderea, nu este o problemă”, a conchis PSD-istul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *