Război în Ucraina: Peste 100 de confruntări au fost înregistrate pe linia frontului în ultimele 24 de ore

racheta
Sursă foto: Twitter (X)

Peste 100 de confruntări au fost înregistrate pe linia frontului în ultimele 24 de ore. În total, forţele ruseşti au lansat nouă atacuri cu rachete şi 39 de lovituri aeriene, au efectuat 50 de atacuri cu sisteme de rachete cu lansare multiplă asupra poziţiilor trupelor ucrainene, precum şi asupra zonelor populate din întreaga ţară.

Statul Major General al Forţelor Armate ale Ucrainei a declarat acest lucru în actualizarea sa de dimineaţă pe Facebook, relatează Ukrinform.

„Inamicul a lansat cu cinism un atac cu rachete asupra şcolii din Kostiantynivka, regiunea Doneţk, clădirea instituţiei de învăţământ a fost distrusă aproape în totalitate. Ca urmare a atacurilor teroriste ruseşti, din păcate, există morţi şi răniţi în rândul populaţiei civile. Şcoala, blocurile de apartamente şi clădirile rezidenţiale private au fost distruse şi avariate, precum şi alte facilităţi de infrastructură civilă”, se arată în raport.

Aproximativ 110 aşezări din regiunile Cernigău, Sumî, Harkov, Lugansk, Doneţk, Zaporojie şi Herson au fost supuse tirului de artilerie inami, scrie ukrinform.net.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL