Război în USR. „Mâna dreaptă” a lui Clotilde Armand îi cere acesteia să se autosuspende: „Să-şi asume rezultatele!”

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Oliver Păiuși, vicepreședinte al filialei USR Sector 1, îi cere lui Clotilde Armand să se autosuspende până la noile alegeri din partid.

Oliver Păiuși a declarat, în exclusivitate pentru Gândul, că vrea un președinte de filială care să le conducă mai departe destinele politice și de aceea a hotărât să-i solicite lui Clotilde Armand demisia de la șefia USR Sector 1.

„În calitate de vicepreședinte al filialei Sector 1 am cerut președintelui de filială Clotilde Armand să se autosuspende până la noile alegeri ale filialei, în vederea numirii unui președinte de filială care să conducă mai departe destinele noastre politice”, a spus Oliver Păiuși.

„Orice candidat care pierde alegerile trebuie să-și asume ulterior niște lucruri”

Vicepreședintele filialei Sector 1 a precizat că atât Clotilde Armand, care a pierdut alegerile, dar este primar al Sectorului 1 până în toamnă, cât și echipa ei trebuie să-și asume rezultatele scrutinului din 9 iunie. Oliver Păiuși a punctat și faptul că în susținerea lui Clotilde Armand pentru poziția de primar, filiala USR Sector 1 a depus un efort uriaș. Prin autosuspendare, Clotilde Armand ar rămâne simplu membru al filialei USR Sector 1.

„Doamna Clotilde Armand, împreună cu echipa dânsei, să-și asume rezultatele acestor alegeri, inclusiv prin autosuspendarea dânsei din cadrul politic al filialei. Să rămână un simplu membru. Discut doar despre calitatea politică pe care o are în momentul de față. Orice candidat care pierde alegerile trebuie să-și asume ulterior niște lucruri, pentru că noi am depus un efort uriaș în susținerea dânsei pentru poziția de primar”, a completat acesta.

Clotilde Armand a pierdut alegerile pentru Primăria Sectorului 1 în fața candidatului Alianței PSD-PNL, liberalul George Tuță.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: