Skip to content
Politică

Atacuri și ironii între cei care coordonează casele de sondare care au realizat exit-polluri: ”Adversarii fac spume la gură”

Sociologul Mirel Palada și consilier al lui Victor Ponta scrie, pe blogul său, că în urma numărătorii paralele rezultă că „exit-poll-ul nostru Sociopol este cel mai exact. În ciuda detractorilor noștri, care fac spume la gură la adresa măsuratorilor realizate de noi, pentru că nu le convin rezultatele, ne-am făcut treaba profesionist, surprinzând și înainte de alegeri în mod realist evoluțiile prin intermediul sondajelor, cât și astăzi, pe parcursul zilei, în cadrul exit poll-ului”.

Citește și: OFICIAL S-au închis urnele de vot. PSnews.ro vă prezintă TOATE rezultatele exit-poll, ora 21:00

Mirel Palada adaugă: „Ca și cel al lui Vasile Sebastian Dâncu este aproape la fel de exact, diferențele fiind minuscule, academice”.

Cât despre sondaul realizat de CSOP/ARP pentru Realitatea TV, Mirel Palada scrie că „este din nou aiurea în tramvai, way off the grid, mai mult manipulare decât măsurare. Felicitari Sociopol! Felicitari IRES! Rushinica CSOP.”

Consilierul prezidențiabilului PSD conchide: „Azi a fost mare discuție, bag de seamă, că nu s-au aflat pe parcursul zilei datele Sociopol. Doar pentru premianți, dragilor. Doar pentru premianți”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *