Skip to content
Politică

Război între Gâdea și Turcescu. S-a lăsat cu plângere

Mihai Gâdea a precizat, în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, că Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal a primit o plângere în care se spunea că el a strâns semnături pentru a candida la Președinție.

Potrivit spuselor lui Gâdea, încercând  să afle mai multe, a văzut se că a fost distribuit un tabel pentru strângeri de semnături pentru susținerea lui la Președinție când Antena 3 a facut plimbarea de la Cotroceni, în contextul în care Robert Turcescu a făcut o emisiune despre cum va candida Mihai Gâdea la Președinție chiar cu o seară în urmă.

„Astăzi s-a primit o vizita de la niște autorități. Salut, domnule Gâdea, s-a facut o plângere”. Vă e frică, ăștia din armata lui Băsescu Traian? Eu cred că aveți de ce, aveți foarte multe motive”.

„În urma cu ceva timp am primit o adresă în care mi se punea în vedere să pun la dispoziția instituției documente. Adresa era de la Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal. Astăzi au venit un domn și o doamnă, care s-au comportat impecabil, dar care aveau de rezolvat o problemă. Au primit o plângere în care se spunea că eu am strâns date pentru a candida la Presedinție. Încercând sa aflu mai multe, am văzut, de exemplu, că a fost distribuit un tabel pentru strângeri de semnături pentru susținerea candidaturii mele la Președinție. Tabelul a fost distribuit când Antena 3 a facut plimbarea de la Cotroceni. Cu o seară în urma, colonelul acoperit a facut o emisiune întreagă despre cum voi candida eu la Președintie, uitați-l pe infect”, a afirmat Mihai Gâdea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *