Skip to content
Politică

Război intre Minister si RADET. Ministrul Energiei acuză RADET de manipulare și sporuri nejustificate

Ministrul Energiei, Andrei Gerea, garantează că bucureștenii nu vor avea, în această iarnă, probleme cu apa caldă și căldura.

Ministrul Energiei a acuzat RADET de manipulare, după comunicatul emis vineri de RADET prin care informa că va fi oprită furnizarea de apa caldă și căldură.

Valentin Vițalariu, director RADET, s-a apărat precizând că doar a informat populația: „De un an de zile suntem cu conturile blocate. ni se deblocheaza doar ca sa platim salariile. in clipa in care ni se transmite ca din ziua, de la ora nu se mai furnizeza, noi trebuie sa informam”, a spus acesta într-o intervenție telefonică la Romania TV.

Ministrul Energiei a acuzat RADET ca ofera angajatilor niste sporuri uriase, care nu sunt justificate. De asemenea, Gerea a precizat că va fi discutat și contractul colectiv de muncă de la RADET.

„Atitudinea aceasta este pur ipocrizie. Nu au alarmat populația pana acum. Au gasit acest moment intr-o situatie in beneficiul lor. de un an de zile s-a mai gandit cineva sa reduca acele prevederi din contractul colectiv de munca? Sporuri de limbi straine, sporuri de care mai de care. Sa vedem daca este normal asa ceva si pe urma sa se planga oamenilor. Lucrurile acestea vor fi discutate la momentul oportun”, a precizat ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *