Skip to content
Politică

Încep trădarile? Liberalii la masă cu PSD, democrat- liberalii lăsați pe dinafară

Fuziunea dintre PNL și PDL pare să întâmpine numeroase probleme într-unul din județele României. Chiar dacă au câștigat lupta prezidențială împotriva PSD, liberalii par mai debrabă predispuși să negocieze cu PSD și să lase pe dinafară pe actulii parteneri din PDL.

Duminică dimineață, primarul Aurel Simionescu – prim-vicepresedinte PSD Braila, deputatul PSD Mihai Tudose si senatorul PSD Ion Rotaru au stat la aceeasi masa cu liderul PNL Braila, senatorul Catalin Boboc (n.r.: Președinte al Comisiei Juridice din Senat), dar si cu deputatul liberal Vasile Varga, discutand, despre situatia de la Consiliul Judetean, aflat in blocaj dupa suspendarea din functia de presedinte CJ a lui Gheorghe Bunea Stancu, informează jurnaliștii de la Infobraila.ro.

De precizat este faptul ca la intrevedere nu a participat si deputatul ex-PDL Alexandru Nazare, in prezent co-presedinte PNL Braila. Întrebat de această întrevedere dintre liderii PSD și PNL din Brăila, fostul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare a precizat că nici nu știa de o astfel de întâlnire.

„Sunt foarte surprins tocmai pentru ca am agreat impreuna cu colegii mei ca nu ne intalnim cu PSD. De ieri (n.r. sambata), pana azi (n.r. duminica) eu n-am fost informat in niciun fel. Nu am fost informat ca s-a schimbat ceva. A fost opinia pe care am sustinut-o cu draga inima. Daca aceasta intalnire a avut loc exista niste motive temeinice, o sa le discutam in partid. Nu am fost invitat, dar nici daca eram invitat nu participam. Nu stiu daca astfel de intalniri rezolva problemele pe care le are Consiliul Judetean. Daca e ceva de discutat, sa discutam la Consiliul Judetean, nu la cafenea”, a mentionat deputatul PNL, fost presedinte PDL Braila inainte de fuziune, citat de infobraila.ro.

1 comentariu la “Încep trădarile? Liberalii la masă cu PSD, democrat- liberalii lăsați pe dinafară

  1. Lucrurile sunt mai simple decat se crede ! Pur si simplu,liberalii adevarati, sustinatorii liberalismului „marca” Bratienilor, nu sunt de acord cu trecerea la Popularii europeni, unde nu va mai exista un asemenea tip de ideologie ! La PPE este un amalgam de pupulism plus conservatorism si extremism de dreapta (zic ei !!!) iar partidele respective s-au adunat la un loc pt a avea majoritate in PE ! Adica ei sa fie cei care impart painea, cutitul fiind numai la ei ! Pt asa ceva ….nu este nevoie de ideologii ci numai de avaritie si nesimtirea de a incalca orice rezultat electoral !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *