Skip to content
Politică

Războiul Clotilde Armand – PNL Sector 1 continuă. Consilier liberal: Primarul aduce un prejudiciu direct de peste 2 milioane de euro

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Consilierul local PNL Sector 1 Dan Podaru a afirmat că instanţa a respins cererea edilului Clotilde Armand de suspendare a executării silite a Primăriei Sectorului 1 de către firma Romprest. „Deci Clotilde Armand aduce un prejudiciu direct cu o sumă de peste 2 milioane de euro, din cauza faptului că refuză să achite facturi legale”, a adăugat liberalul.

„Dovada că am spus mereu numai adevărul despre Primăria Sectorului 1 rezultă şi din deciziile instanţei judecătoreşti. După cum putem vedea din documentul de mai jos, ieri, 20.07.2021, a fost respinsă cererea lui Clotilde Armand de suspendare a executării silite. Există, în cadrul acestei executări, sume restante în valoare de aproximativ 80 de milioane de lei, din care aproximativ 8 milioane de lei reprezintă penalităţi de întârziere a plăţii unor datorii mai vechi de 6 luni de zile, deci Clotilde Armand aduce un prejudiciu direct cu o sumă de peste 2 milioane de euro, din cauza faptului că refuză să achite facturi legale. Vom vedea, mai departe, cum va răspunde Primarul Clotilde Armand în faţa legii”, a scris Dan Podaru, miercuri pe Facebook.

Clotilde Armand a făcut precizări, săptămâna trecută, despre procesul pe care Primăria Sectorului 1 l-a pierdut cu Romprest şi a explicat că este un proces care a fost deschis de fostul edil Daniel Tudorache în anul 2019, forţat de rapoartele Curţii de Conturi şi în care social-democratul a făcut „non-combat până în decembrie 2020, la sfatul avocaţilor angajaţi de acesta”. Primarul Sectorului 1 a adăugat că că dosarul a fost tergiversat pentru a fost declinat de către Curtea de Apel Bucureşti către Tribunalul Bucureşti. Armand a mai precizat că primăria de sector va aştepta motivarea şi va face recurs.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *