Skip to content
Politică

Războiul declaraţiilor dintre PSD şi Klaus Iohannis continuă cu noi acuzaţii

b1.ro
" "

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, consideră că președintele Klaus Iohannis încearcă să mascheze incompetența propriului Guvern prin atacuri în rafală la adresa celor de la PSD.

Klaus Werner Iohannis este incapabil să înțeleagă cum funcționează un stat democratic. Parlamentul are rolul de a dezbate și de a adopta legi care să nu încalce drepturile și libertățile cetățenilor și care să nu fie pasibile de a pica la Curtea Constituțională.

" "
" "

Pentru a doua oară în ultimele două luni, incompetenții de la Palatul Victoria lasă țara în vid legislativ. Când nu sunt în stare să gestioneze criza, liberalii, în frunte cu șeful suprem, atacă PSD.

𝐊𝐥𝐚𝐮𝐬 𝐖𝐞𝐫𝐧𝐞𝐫 𝐈𝐨𝐡𝐚𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐚𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚 𝐢𝐧𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐆𝐮𝐰𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐚𝐭𝐚𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐥𝐚 𝐏𝐒𝐃.🔴 Klaus Werner Iohannis este incapabil să…

Publicată de Razvan Cuc pe Marţi, 14 iulie 2020

Legea privind carantina și izolarea persoanelor trimisă de Guvern Parlamentului nu putea fi aplicată. Asta ca să nu mai spunem de faptul că Orban a trimis această lege mult prea târziu și fără avizele necesare ceea ce din start face ca această lege să fie vulnerabilă și atacabilă la CCR.

De o săptămână prioritatea zero a PSD și a Parlamentului a fost să adopte o lege clară, aplicabilă și constituțională astfel încât Guvernul să poată lua măsurile necesare pentru a proteja populația.

Ba chiar mai mult, chiar la această oră colegii senatori lucrează la această lege, așa cum au făcut și zilele trecute. La insistențele PSD, de această dată, cu participarea ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Klaus Werner Iohannis nu vede aceste lucruri. El nu este obișnuit să se consulte cu nimeni. El nu înțelege rolul societății civile, a punctelor de vedere emise de către specialiști sau a dezbaterii pe marginea unei teme de interes major.

Să nu uităm că în luna martie, Klaus Werner Iohannis, visa doar anticipate și cataloga acest virus ca fiind ”o simplă răceală”. Când scad în sondaje, liberalii atacă PSD. Nu mai funcționează, dl Iohannis. Românii au înțeles deja incompetența Guwernului dvs.”, scrie Răzvan Cuc într-un mesa postat pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *