PSnews

Ultima Oră

Războiul din ALDE, departe de a se încheia. Tăriceanu: Constantin fuge și încearcă să amâne

Comisarul.ro

Calin Popescu Tariceanu a făcut luni noi declarații cu privire la Daniel Constantin, a cesta l-a acuzat la Daniel Constantin ca a încercat să obtină o „înțelegere cu privire la repartizarea pozițiilor de conducere în care să câstige un avantaj pe care nu il merita”.  Tăriceanu a mai declarat că: „Nu vreau sa stabilim la masa verde ce e dl Constantin, prefer sa se faca Congres de alegeri. Dansul fuge si incearca sa amane cat se poate de mult, doar-doar ajungem la o intelegere. Eu nu mai fac niciun fel de intelegere cu dl Constantin, pentru ca o data am facut si m-am fript, la alegerile pe lista”.

Tăriceanu a lămurit faptul că, între el și Daniel Constantin este o majoră  diferență asupra modului de ” perceptie asupra realitatii politice”. „Noi, ca partid liberal, punct si nu altceva, liberal, ne raportam la drepturile si libertatile cetatenesti, la rolul institutiilor de forta in stat. Aici avem o mare diferenta, daca el vrea sa se pozitioneze ca om al sistemului atunci imi pare rau cu liberalismul intram” in coliziune, a spus Tariceanu.

Întrebat de jurnaliști, despre  soarta lui Daniel Constantin în ALDE, Tăriceanu a spus  „Când începe să demareze acțiuni împotriva partidului cum ar fi aceste actiuni în instanța atunci sigur ca o sa imi pun problema in mod se rios daca acest lucru mai are sens”. Tariceanu a sustinut ca delegatia ALDE de duminica – de la care Daniel Constantin a plecat – a fost „perfect valabila”.

Tăriceanu a mai declarat pentru jurnaliști că nu știe absolut nimic despre ce are de gând să facă Daniel Constantin și nici dacă are înțelegeri cu Victor Ponta , potrivit hotnews.ro

În opinia lui Tăriceanu  nu se pune problema unei pierderi a majorității guvernamentale: „Probabil vor fi cativa care sunt dispusi sa-l urmeze pe dl Constantin in intreprinderea domniei sale” dar acest lucru „nu pune in pericol majoritatea guvernamentala”, „majoritatea care sustine guvernul nu e sub nicio forma in pericol”.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi