Skip to content
Politică

RĂZBOIUL din PSD, faza pe filiale: Dragnea conduce cu 13 la 3 în Transilvania! Fidelii și inamicii EXCLUSIV SURSE

Aktual24

Emisarii lui Liviu Dragnea în cadrul filialelor PSD din Transilvania – i-am numit pe Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș, și pe baronul Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud – poartă, în cursul zilei de joi, negocieri intense cu liderii ardeleni care-i solicită demisia teleormăneanului.

Potrivit surselor PSnews.ro, raportul voturilor din CEx în cazul filialelor din Transilvania este, în prezent, de 13 la 3 în favoarea infractorului dublu condamnat Liviu Dragnea.

Rebelii din Timiș, Caraș-Severin și Cluj

Contestatare sunt doar trei filiale: Timiș (Călin Dobra), Caraș-Severin (Ion Mocioalcă) și Cluj (Horia Nasra). Dacă în primele două organizații linia anti-Dragnea este fixată în mod definitiv și irevocabil, prin asumarea unor declarații tranșante, la Cluj se mai încearcă totuși unele jocuri, deși filiala este anti-Dragnea în proporție de peste 50%. Aceleași surse ne-au precizat că, în runda de ieri a negocierilor, Gabriel Zetea și baronul Radu Moldovan (dragnist vehement) n-au reușit să-i întoarcă la ”turmă” pe liderii celor trei filiale amintite, dar s-au asigurat că-și mențin o serie de ”bastioane”. În cursul zilei de astăzi însă, cei doi vor încerca să-i momească, din nou pe contestatarii lui Dragnea din Cluj.

Lideri umflați cu pompa șefului

Trebuie notat că, per-total, șeful PSD se bazează, în Transilvania (și nu numai) pe filiale cu scoruri electorale mult mai slabe decât cele obținute de marii săi inamici din sud – Niculae Bădălău, Adrian Țuțuianu și Gabriela Firea –, sau raportate la cele izbutite de veșnicul baron de Vrancea, Marian Oprișan. De asemenea, dincolo de voturile exprimate în CEx, organizațiile din Transilvania sunt extrem de slabe în aritmetica internă a PSD. Nu în ultimul rând, vă amintim că o parte considerabilă a susținătorilor lui Dragnea e alcătuită din președinți menținuți interimari în mod premeditat, tocmai pentru a fi păpușați mai bine. Ceea ce va și face Dragnea, la nervi și cu disperare, în cadrul apropiatului CEx nuclear.     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *