Skip to content
Politică

Războiul în PSD continuă. Pleșoianu îl atacă pe Fifor: Îi măsura pașii lui Dragnea ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin

" "

Războiul în PSD continuă, la aproape o săptămână după Cogresul ce ar fi trebuit să calmeze spiritele. Liviu Pleșoianu, care a obținut un scor neașteptat de bun la alegerile pentru șefia partidului, l-a acuzat de slugărnicie pe Mihai Fifor, ales secretar general al PSD.

”Domnul Fifor măsura pașii lui Dragnea ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Domnul Fifor măsoară acum pașii doamnei Dăncilă ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Doamna Dăncilă măsura umbra lui Dragnea ca nu cumva umbra ei să să fie mai mică sau mai mare decât umbra lui. Doamna Dăncilă, amuzant, are acum impresia că umbra sa chiar începe să conteze și să fie mai mult decât o umbră. Impostori și umbre…”, a scris Liviu Pleșoianu, pe Facebook.

" "
" "

Apoi, Pleșoianu i-a amintit lui Fifor cum îl împiedica să îi pună întrebări lui George Maior, în Comisia specială de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009: ”Vă mai amintiți, domnule Fifor, cum spuneați? „Domnule deputat, vă rog, vă rog, domnule deputat…” În ce context spuneați? În cadrul comisiei de anchetă „Sufrageria”… În ce moment spuneați? Când îl „agasam” pe marele George Maior cu întrebări… Domnule Fifor, vă întreb public: chiar credeți că sunteți suficient de tare pe picioare încât să mă înfruntați public!? Bine, atunci, așa să fie, așa va fi… „Succesuri”!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *