Skip to content
Politică

Războiul lui Daddy, în faza pe servicii. Ipoteză BOMBĂ: șefa Internelor, spionată de propriul partid! EXCLUSIV

infotr.ro

Ministrul de Interne Carmen Dan a ținut breaking news-ul acestei seri prin faptul că a declarat că în locuința sa a găsit un microfon ascuns.

„ Am descoperit dispozitivul de înregistrare după-amiază. Poliția a venit pe la ora 19. 00. Din ce am înțeles eu, așa cum mi-au spus era un dispozitiv audio care era conectat la o sursă de alimentare, avea și o baterie. Eu sunt membru al Guvernului. Fac o sessizare de violare de domiciliu.

Se va deschide dosar penal. Nu e o locuinţă a statului român. Nu pot să dau foarte multe amănunte. Am avut surpiza neplăcută să găsesc într-o priză de telefon. E surprinzător locul. Era mascat. Nu era unul la vedere că l-aş fi identificat mai uşor. Eu nu beneficiez de SPP. Nu vreau să am protecţie specializată şi nu folosesc dispozitivele pe care le am la îndemână”, a spus Carmen Dan, miercuri seara, la postul de televiziune România TV.

Cu toate acestea, reporterii PSNEWS au avut câteva discuții de tatonare în această seară cu lideri din eșalonul doi ai partidului, care au confirmat suspiciunea din rândurile PSD-iștilor, potrivit căreia operațiunea ar fi una amatorială generată chiar de un mecanism intern, aceasta cu atât mai mult cu cât dispozitivul în cauză nu ar fi avut cum să ajungă în locuința ministrului, Carmen Dan fiind șefa Internelor și membru a CSAT.

În aceste condiții, ne întrebăm cum este posibil ca astfel de incidente de securitate să aibă loc, în contextul în care locuința unui personaj de asemenea anvergură face obiectul verificărilor din partea DGIPI? Astfel, ipoteza unei diversiuni devine mult mai plauzibilă, cu atât mai mult cu cât în locuința ministrului Carmen Dan au acces doar familia și membrii de partid.

În contextul ultimelor mișcări de pe scena politică, este evident că asistăm la ”faza pe servicii” din lupta acerbă pe care Liviu Dragnea o dă pentru supraviețuire. Acesta ar avea o viață ”mult mai ușoară” dacă ar deține controlul asupra serviciilor de informații. Aparent DGIPI este noua țintă în acest scandal, înlăturarea facilă a șefului de la doi ș-un sfert fiind un prilej de înșurubare a unor oameni agreați de către Daddy.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *