Skip to content
Politică

Războiul traseiştilor: Ştefănel Marin râde de un viceprimar de sector care trişează pe Facebook

Războiul traseiştilor: Ştefănel Marin (fost primar general interimar al Capitalei) râde de un viceprimar al Sectorului 4 care trişează pe Facebook.

Este vorba despre fostul PDL-ist Ştefan Spiridon, în prezent membru al ALDE (aripa PC). Marin (el însuşi sărit în barca Mişcării Populare din cea a UNPR, unde intrase după absorbţia PPDD) îl acuză pe Spiridon că foloseşte aprecieri (like-uri) false.

Redăm mai jos criticile aduse, miercuri, de fostul edil general interimar al Bucureştilor către primarul de sector, într-o filmare postată pe Facebook:

„Astăzi, navigam pe Facebook şi mi-a sărit în ochi pagina unui anume politician din Sectorul 4, actualmente viceprimar. (…) Intru pe o oarecare postare a domnului… La numărul de like-uri, vă rog frumos să fiţi atenţi: 509 în total şi intrăm la persoanele care au dat like pe această postare. Sunt câţiva prieteni comuni (aproximativ 10-15 ca număr, ceea ce e un lucru bun) şi încep să apară aşa-zişii locuitori din Sectorul 4, da? Din India, din Pakistan, chiar şi din ţările arabe… Se numesc like-uri false, dragi prieteni. Deci, din 509, dacă dânsul primeşte 480-490 de like-uri, sunt like-uri false, dragii mei, şi nu aşa se face, domnule Spiridon! Nu aşa”.

Like-urile false ale lui Ştefan Spiridon pot fi verificate la ACEASTĂ postare.

2 comentarii la “Războiul traseiştilor: Ştefănel Marin râde de un viceprimar de sector care trişează pe Facebook

  1. Diferenta dintre ei este ca atunci cand domnul Stefanel Dan Marin a venit la Miscarea Populara. si-a dat demisia din functia de Consilier General. Pana atunci il lasam pe domnul Spiridon sa isi faca fani in Pakistan:))))))

  2. Stefanel Dan Marin nu a emigrat de la UNPR la PMP a ramas la PMP in urma fuziunii dintre cele doua partide , din contra poate fi considerat un om corect . Apropo daca nu stiti , dosarul fuziunii e inca pe rol cu casstigul PMP in toate instantele de pana acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *