Skip to content
Politică

Răzbunare? Mircea Geoană își arată colții: Voi vota pentru căderea guvernului Ponta

Invitatul de miercuri seară, al emisiunii „Vorbește liber” de la TVR 1, moderată de jurnalistul Sorin Avram, a fost fostul ministru de Externe Mircea Geoană. S-au dezbătut subiecte precum criza imigranților, prevederile noului Cod Fiscal și cele mai recente mișcări și reașezări ale tectonicii politice românești.

Despre această sesiune parlamentară, Mircea Geoană a afirmat: „Izolarea domnului Ponta fata de PSD si fata de majoritatea care il sustine este evidenta.”

Despre motiunea de cenzura a PNL impotriva guvernului, senatorul PSRO a declarat: „Cuplul Ponta-Dragnea este un cuplu nociv pentru PSD si pentru democratia social romaneasca. Din punctul meu de vedere voi vota pentru caderea guvernului Ponta.”

Mircea Geoană a vorbit și despre relația Dragnea-Ponta: „E-o apa si-un pamant. Amandoi au incurajat autoritarismul.”

„Romania in clipa de fata nu-si mai permite sistemul politic actual. Romanii de fata nu mai accepta acest mod”, a argumentat fostul candidat la alegerile prezidențiale din 2009.

Despre viitorul PSRO, fostul social-democrat a avut numai cuvinte  de încurajare: „Eu ofer un viitor oamenilor de stanga din Romania care isi doresc sa construiasca o stanga cu adevarat democratica. Viitorul in Romania nu este cel al partidelor de stil vechi.”

La finalul emisiunii, Geoană a dat și câteva detalii referitoare la relația sa cu PNL: „Eu in clipa de fata sunt intr-o relatie structurata cu cei de la PNL.”

3 comentarii la “Răzbunare? Mircea Geoană își arată colții: Voi vota pentru căderea guvernului Ponta

  1. Omul asta e penibil in continuare. Nu intelege ca nu mai reprezinta ceva. Asa multumeste PSD-ului . Fara acest partid era un zero , de fapt cum a ajuns acum. Este chiar enervant.probabil ca il preseaza nevasta si soacra. O sa vina alegerile si ,gata,flit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *