Skip to content
București

Razie a Poliţiei în Centrul Vechi, printre tinerii petrecăreți: Masca! Masca… domnişoară!

Inquam Photos/Octav Ganea

Oamenii legii au fost aseară printre tinerii printre tinerii care se distrau în Centrul Vechi. Poliţiştii şi jandarmii le-au atras atenţia că masca este din nou obligatorie în aer liber, iar nepurtarea acesteia atrage amenzi.

În Centrul Vechi, oamenii se plimbau aseară fără masca de protecţie. Majoritatea au fost luaţi prin surprindere şi nu ştiau că trebuie să o poarte, scrie observatornews.ro.

Pe lângă patrularea poliţiştilor şi jandarmilor în spaţiile publice, Alexandra Văcaru, prefectul Capitalei, a anunţat ieri şi alte noi măsuri.

Angajatorii – atât instituţii publice cât şi angajatorii privaţi – cu un număr de angajaţi mai mare de 50 au obligaţia să organizeze programul de lucru astfel încât personalul să fie împărţit pe grupe şi să înceapă, respectiv să termine, programul de lucru la distanţă de cel puţin o oră. Această măsură a mai fost adoptată în trecut”, a declarat, sâmbătă după amiază, prefectul Capitalei, Georgiana Alexandra Văcaru.

Aceasta a precizat că măsura este luată pentru a se evita aglomerările din mijloacele de transport în comun. Prefectura Bucureşti a dispus de asemenea controale în zonele aglomerate, cum ar fi cele mai mari pieţe din oraş. În doar 10 zile, incidenţa s-a dublat în Bucureşti şi a ajuns la 12.65 la mia de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *