Skip to content
Ialomița Știri locale

Razie de amploare în Ţăndărei: Poliţia a legitimat 250 de persoane şi a aplicat 33 de sancţiuni

facebook

Poliţiştii ialomiţeni cu efective mărite, în urmă cu două zile, pentru siguranţa comunităţii şi impunerea respectării ordonanţelor militare, la Slobozia şi în oraşul Ţăndărei. Au fost aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 67.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia şi Poliţiei Oraşului Ţăndărei au  continuat activităţile pe raza de competenţă, desfăşurând acţiuni de verificare şi control pentru protejarea populaţiei împotriva răspândirii coronavirusului. Astfel, forţele de ordine au controlat în trafic 176 de autovehicule şi legitimat peste 250 de persoane.

" "

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 67.600 de lei, cele mai multe amenzi reprezentând nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare privind circulaţia pe drumurile publice, scrie adevarul.ro.

De asemenea, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au depistat în trafic o autoutilitară ce transporta legume, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că există o diferenţă de aproape 1.000 de kilograme între cantitatea cântărită şi cea existentă în documentele de însoţire, fiind aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la obligativitatea respectării legalităţii, în toate domeniile, sens în care astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ. „Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celor dragi vă rugăm să rămâneţi acasă şi doar în situaţii excepţionale, prevăzute de lege, să părăsiţi locuinţa!”, a transmis IPJ Ialomiţa.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *