Skip to content
Siguranța cetățeanului

Razie în Bucureşti: Poliţiştii au verificat peste 720 de autovehicule și au dat amenzi în valoare de peste 20.500 de lei

news.ro

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a organizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 40 de filtre în diferite puncte din oraş, iar 200 de poliţişti au verificat peste 720 de autovehicule, au legitimat 890 de persoane şi au aplicat amenzi în valoare de peste 20.500 de lei.

DGPMB a anunţat, duminică dimineaţă, că au fost organizate 40 de filtre în diferite puncte din Capitală.

”La locaţii au acţionat peste 200 de poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, Serviciilor de Ordine Publică, Investigaţii Criminale, Poliţie Canină dar şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale. În urma controalelor ce au vizat verificarea respectării  normelor legale de convieţuire socială , a ordinii şi liniştii publice precum şi a legislaţiei privind regimul rutier, poliţiştii au verificat peste 720 de autovehicule, au legitimat 890 de persoane şi au aplicat amenzi  în valoare de peste 20.500 de lei”, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a menţionat că au fost reţinute 5 certificate de înmatriculare şi trei permise de conducere, iar un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

Acţiunile vor continua pentru siguranţa cetăţenilor şi pentru menţinerea unui climat de linişte publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *