Skip to content
Brăila Știri locale

Razii în județul Brăila: 63 de şoferi au rămas fără permise şi certificatele de înmatriculare

Poliţiştii au intervenit în ultima săptămână la peste 260 de sesizări, iar în urma verificărilor din teren au aplicat peste 830 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.
În perioada 07-14 iulie, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 35 de razii şi s-a intervenit la 266 de evenimente, dintre care 200 sesizate prin 112.
”În urma verificărilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 836 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 284.000 de lei. Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 54 de permise de conducere auto”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.
De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 9 certificate de înmatriculare, informeazăadevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *