PSnews

Recent

Răzmeriță în fieful unui fost ministru: un lider PSD îi ține partea lui Tudose

aktual24.ro

Răzmeliță în fieful fostului ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu, președintele organizaţiei PSD Dâmbovița.

Astfel, vicepreşedintele organizaţiei PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ştefan, joi, într-o conferinţă de presă, a declarat că susţine restructurarea Guvernului, pentru a fi mai flexibil şi aplicat în punerea în practică a programului de guvernare.

Întrebat dacă PSD Dâmboviţa susţine ideea restructurării Guvernului, Corneliu Ştefan a răspuns: „În mare parte, da. Da. Este îmbrăţişată pentru că vrem o structură a Guvernului mai flexibilă şi o structură a Guvernului care să fie mai aplicată pentru a pune în practică programul de guvernare pe care ni l-am asumat în faţa românilor”, a precizat Corneliu Ştefan.

Mai mult, deputatul a adăugat că o evaluare a miniştrilor şi a secretarilor de stat se va face la Comitetul Executiv al PSD de la sfârşitul acestei luni.

„Comitetul Executiv Naţional care va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie, după cum a spus şi preşedintele partidului, Liviu Dragnea, o să facă o analiză foarte clară a miniştrilor şi secretarilor de stat. Dacă un ministru, până atunci, greşeşte, asta e problema fiecăruia. Aseară l-am văzut pe un post de televiziune pe premierul Mihai Tudose şi, o spun foarte sincer, clar este o ruptură între premier şi ministrul de Interne. Legat de valoarea miniştrilor, aşteptăm Comitetul Executiv de la Iaşi, în care vom participa şi noi, parlamentarii”, a spus Corneliu Ştefan, relatează Agerpres.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi