Skip to content
Sport

Răzvan Burleanu ar putea rămâne șef pe viață la FRF. Tocmai a schimbat regulamentul

Inquam Photos / Octav Ganea

Răzvan Burleanu ar putea fi pe viață președinte al Federației Române de Fotbal (FRF). Acesta și-a crescut semnificativ șansele de a spulbera orice fel de concurență după ce a schimbat regulamentul, informează Orange Sport.

Sub conducerea lui Răzvan Burleanu, fotbalul românesc a ajuns în cea mai slabă perioadă din istorie. În ciuda acestui fapt, președintele FRF vrea cel puțin încă un mandat. Pentru a fi sigur că tot el va rămâne la butoane și în perioada 2022-2026, Burleanu a intervenit asupra regulamentului.

Cea mai frapantă modificare a regulamentului pentru cei care doresc să candideze la șefia FRF prevede impunerea obligativității absolvirii cursurilor de management de la Laussane.

Toți rivalii, îndepărtați de către Răzvan Burleanu

Singurul nume important din fotbalul românesc ce a cochetat de-a lungul timpului cu ideea de a candida la FRF, absolvent al programului din Elveția, a fost Ionuț Lupescu. Fostul jucător al Generației de Aur a renunțat definitiv la ideea de a mai încerca, după ce în 2018 a fost învins de către Răzvan Burleanu, care și-a asigurat cel de-al doilea mandat.

În aceste condiții, candidatura lui Sorin Răducanu, singurul nume care și-a anunțat intenția de a intra în cursa pentru șefia FRF, ar putea pica. Fostul fotbalist s-a declarat plin de entuziasm zilele trecute, sigur de victoria în fața Administrației Burleanu, pe care a acuzat-o de incompetență și corupție.

Adunarea Generală a FRF, în cadrul căreia vor avea loc alegerile pentru noul preşedinte al Federaţiei, va avea loc pe 12 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *