Skip to content
" "
Politică

Răzvan Cuc a găsit vinovatul pentru lipsa autostrăzilor. Explicația halucinantă a ministrului Transporturilor

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a găsit vinovatul pentru lipsa autostrăzilor din România. Concret: într-o conferință de presă acesta a dat vina pe statul paralel pentru lipsa autostrăzilor din România, susținând că angajații din companii nu au semnat contracte de teama DNA.

Răzvan Cuc a susținut că „oamenii erau terorizați de statul paralel, de tot felul de amenințări că dacă semnezi te duci la pușcărie”, iar din acest motiv nu au fost semnate mai multe contracte privind infrastructura de transport.

„A fost tot timpul teroare, tot timpul eu le-am cerut angajaților din servicii, din companii să dea dovadă de mai mult curaj în abordarea problemelor, să nu se lase intimidați de ceea ce vedeau pe la televizor: plimbări pe la DNA, arestări dimineața. În contextul acesta, mulți oameni au spus că nu vor să facă act adițional la contract, că s-ar putea interpreta, în condițiile în care pe noi ne-ar fi ajutat să deblocăm un proiect sau să mergem mai departe, și era un lucru legal, dar le era frică să semneze”, a spus ministrul Cuc, luni, într-o conferință de presă la Craiova.

El a spus că ar trebui modificată legislația „dacă există o constrângere legislativă”.

„Atunci, să facem lucrurile mult mai clare, să nu le fie frică să semneze, pentru că răbdarea oamenilor, inclusiv a mea ca ministru, a ajuns undeva la limita normalității. Nu mai suport să îmi spună nimeni că nu se poate. Dacă nu poate să spună de ce nu se poate. Dacă există o constrângere legislativă, modificăm legea”, a mai spus Cuc.

Întrebat dacă au fost intervenții ale serviciilor în acest domeniu, al transporturilor, ministrul Răzvan Cuc a răspuns că nu are astfel de informații.

Răzvan Cuc a participat, la Craiova, la Forumul Industriei Auto 2019.

Amintim că România are în 2019 un total de 805,4 kilometri de autostrăzi, iar acest lucru echivalează cu situația Poloniei de acum 13 ani. DETALII AICI: Cioturi de autostradă, zestrea României în infrastructură: cum sunt condamnate la sărăcie două mari regiuni din țară

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *