Skip to content
Politică

Răzvan Cuc: Drulă şi Barna inaugurează pista 2 de la Henri Coandă, proiect semnat de mine în 2019

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ministrul al Transporturilor, Răzvan Cuc (PSD) , a afirmat că actualul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă şi vicepremierul Dan Barna vor inaugura pista numărul 2 a Aeroportului „Henri Coandă”, un proiect care a fost semnat în mandatul său, în 2019.

În această dimineaţă, domnul Drulă şi şeful lui direct, vicepremierul Barna, inaugurează pista nr. 2 a Aeroportului ‘Henri Coandă’. Un proiect semnat de mine în 2019, când eram ministru al Transporturilor. Ce credeţi că vor face? Eu sunt sigur că se vor lăuda că au făcut-o ei„, a scris pe Facebook senatorul Răzvan Cuc.

El a spus că Drulă a revenit asupra deciziei de a nu extinde la patru benzi drumul naţional DN71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia: „Ministrului nu i-a plăcut faptul că licitaţia fusese câştigată de o firmă românească. O firmă din judeţul Neamţ care a construit multe drumuri în ţară, care are experienţă, oameni şi utilaje. Dacă pentru noi Neamţ înseamnă un judeţ din România, pentru domnul Drulă cuvântul ‘neamţ’ înseamnă cu totul altceva. La o zi după ce a reziliat acel contract, domnul Drulă a anunţat că nu se vor mai face modernizări ca în ‘anii ’50-’60’, iar modernizarea DN 71 va fi înlocuită cu realizarea unui drum expres.  Dar iată că în noul buget al Ministerului Transporturilor, domnul Drulă propune din nou finanţare pentru modernizarea DN 71. Pentru lărgirea la 4 benzi. Niciun cuvânt despre vreun drum expres. Nicio explicaţie despre motivul pentru care la o lună de la rezilierea acelui contract, modernizarea ca în ‘anii ’50-’60’ este din nou actuală. Iată că domnul Drulă nu este numai un nepriceput pripăşit inexplicabil, sau nu, la cârma Ministerului Transporturilor. Este şi un mincinos fără pereche sau un individ cu mari probleme de memorie. Şi are o constantă ostilitate, aşa cum au toţi colegii săi din USR, faţă de tot ceea ce înseamnă capital românesc„.

1 comentariu la “Răzvan Cuc: Drulă şi Barna inaugurează pista 2 de la Henri Coandă, proiect semnat de mine în 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *