Skip to content
Politică

UPDATE Răzvan Cuc la ieşirea din sediul DNA Timişoara: Nişte oameni probabil că s-au folosit de numele meu şi de funcţia pe care o aveam în acel moment

Inquam Photos / Octav Ganea

Update 15.24

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat vineri, la ieşirea din sediul DNA Timişoara, unde a stat aproximativ o oră, că nu are nico treabă cu dosarul şpăgilor încasate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara pentru PSD Arad şi că cel mai probabil cineva s-a folosit de numele lui, scrie News.ro.

" "
" "
Fostul ministru al Transporturilor a declarat, vineri, la ieşirea din sediul DNA Timişoara, că  dacă va fi nevoie, va reveni pentru a fi audiat.
Eu cred că s-a lămurit situaţia vizavi de lucrurile care au apărut în presă. Nu am nicio teabă cu subiectul menţionat. Nişte oameni probabil că s-au folosit de numele meu şi de funcţia pe care o aveam în acel moment. Am venit, am dat declaraţii, dacă e nevoie, voi reveni”, a declarta Cuc.
Întrebat dacă ştia de numirile pe funcţii de la DRDP Timişoara, Răzvan Cuc a spus: „Haideţi să nu extrapolăm. În timpul mandatului am fost preocupat să conduc ministerul, să merg pe şantiere şi să îmi fac treaba. Nu m-a interesat să fac niciun fel de numiri, numirile s-au făcut legal din câte ştiu eu. Numirile de directori, de directori generali, s-au făcut conform Ordonanţei 109, restul au avut autonomie, directorii din cadrul regionalelor, să îşi facă propria echipa, să îşi angajeze, ca să livreze rezultatele care trebuiau făcute. Din ce am văzut în presă şi ce mi s-a prezentat au fost mai multe persoane care au găsit de cuviinţă la momentul acela să se laude cu faptul că mă cunosc, că au vorbit cu mine, ceea ce nu s-a întamplat”, a declarat Răzvan Cuc.
———————————————————————————————

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a sosit vineri, la sediul DNA Timişoara,pentru a fi audiat de procurori în dosarul spăgilor încasate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara care ar fi ajuns la PSD Arad, relatează news.ro.

La intrarea în sediul DNA Timişoara, Cuc a declarat că nu ştie despre ce este vorba şi că urmează să afle.

”Nu ştiu, acum vedem, după ce intru. Ce a fost promovat în presa, aia ştiu şi eu. Acum o să urc, o să văd despre ce e vorba”, a declarat Răzvan Cuc.
La sediul DNA Timişoara au mai fost audiaţi, ca martori, fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, şefa PSD Caraş- Severin Luminiţa Jivan, dar şi fostul şef de cabinet al lui Mihai Fifor, Emilian Pintea. Acesta din urmă a spus, la ieşirea de la audieri, că s-a prevalat de dreptul la tăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *