Skip to content
Sport

Răzvan Marin: 12 milioane de euro e o sumă corectă pentru mine

Mijlocaşul Răzvan Marin crede că 12 milioane de euro, atât cât se vehiculează că ar fi suma de transfer de la Standard Liege la Ajax Amsterdam, este una corectă.

„Nu ştiu nimic, aştept să mă întorc la echipa mea de club şi probabil săptămâna aceasta voi afla şi eu mai multe detalii. Băieţii toţi au venit la mine, dar le-am transmis şi lor că deocamdată nu ştiu nimic. Cred că Ajax sună bine, e un club improtant din Europa, un club mare, care a produs tot timpul jucători de valoare şi a trimis jucători pe la toate echipele de top. O să vedem ce se va întâmpla. Sincer, chiar nu am apucat să vorbesc cu nimeni despre acest subiect, nici nu m-a interesat foarte tare, am avut meciuri cu echipa naţională, am vrut să fiu concentrat pentru meciul de astăzi, aveam nevoie neapărată de o victorie. Suma de 12 milioane este una corectă, am avut doi ani de zile constanţi la Standard şi tot timpul am spus că momentan mă concenterz doar acolo, vineri am primul meci în play-off”,a declarat Marin, după meciul România – Insulele Feroe, scor 4-1.

Mijlocaşul român al echipei Standard Liege, Răzvan Marin, este aproape de un transfer la Ajax Amsterdam, unde este considerat succesorul lui Frenkie De Jong.

Potrivit De Telegraaf, citat de presa belgiană, Ajax a ajuns la un acord cu Standard pentru transferul lui Marin pentru suma de 12 milioane de euro. Românul ar urma să semneze un contract pe cinci sezoane.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *