Skip to content
Politică

Răzvan Mironescu și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 6. Vezi cine l-a însoțit FOTO

" "

Răzvan-Horia Mironescu și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 6, în cursul zilei de vineri, fiind însoțit de nume grele din Partidul Național Liberal.

„Am depus 11.112 de semnături (…). Marele proiect al meu pentru sectorul 6 se numeşte ‘Regenerarea urbană a sectorului 6’ şi cuprinde trei elemente principale: reabilitarea spaţiului fizic al sectorului 6, îmbunătăţirea vieţii sociale – şi aici sunt incluse toate proiectele legate de învăţământ, şcoli, de asistenţă socială – şi dezvoltarea economică a sectorului 6, ca o componentă principală pentru sporirea veniturilor la bugetul local”, a declarat Mironescu după depunerea candidaturii.

" "
" "

HORIA MIRONESCU

Mai mult,  o parte din prioritățile lui Mironescu pentru Sectorul 6 sunt: implementarea unor standarde europene privind curăţenia şi colectarea gunoiului menajer, incluzând aici şi deszăpezirea; înverzirea sectorului; reabilitarea termică a locuinţelor; îmbunătăţirea vieţii sociale în sector; atragerea de fonduri europene; atragerea investitorilor şi crearea de noi locuri de muncă.

Totodată, printre obiectivele în parteneriat cu Primăria Capitalei sunt menţionate zona de agrement Lacul Morii, proiect complex care prevede preluarea în administrare la Primăria sectorului 6 a peninsulei de la coada lacului, construirea unei străzi de acces pe conturul Lacului Morii, din zona străzii Mehadia şi până la peninsulă, şi a unei parcări, respectiv reabilitarea şi completarea străzii Liniei şi înfiinţarea unei linii de navetă de tren urban între strada Valea Cascadelor şi bulevardul Vasile Milea, informează Agerpres.ro

La depunerea candidaturii, Mironescu a fost însoţit de mai mulţi reprezentanţi ai PNL, printre care preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, vicepreşedintele PNL Mihai Voicu şi deputatul Cristina Pocora.

„Răzvan Mironescu este un politician de generaţie tânără, un politician energic, competent, de cuvânt. Unul dintre sloganurile de campanie este acela că nu promite decât ceea ce poate realiza şi cred că aceşti cetăţeni ai Bucureştiului au nevoie de onestitate în primul rând, după 7 ani şi jumătate de minciuni marca Oprescu-Ponta”, a declarat Cătălin Predoiu

" "

2 comentarii la “Răzvan Mironescu și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 6. Vezi cine l-a însoțit FOTO

  1. Regenerare urbana dupa un mandat de patru ani al altui liberal ??? Pai inseamna ca a fost tare Manescu daca e nevoie sa vina alt liberal sa regenereze mizeriile generate de el. Totusi, nu ar fi mai recomandat reprezentantul oricarui alt partid decat PNL, daca tot vorbim de regenerare post-liberala ???

  2. P.S.
    Bine ca a sasait si Pledoiu doua vorbe si alea proaste. De parca Oprescu si Ponta au condus Sectorul 6, nu liberalul lor Manescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *