Skip to content
" "
Politică

Răzvan Sava, aliatul lui Piedone, a ieșit șef la PNL Sector 4 EXCLUSIV SURSE

facebook.com

Vestitul fost primar general interimar Răzvan Sava a fost ales joi după-amiază președinte al filialei din Sectorul 4 a Partidului Național Liberal, au declarat pentru PSnews.ro surse din PNL.

Amintim că Sava s-a făcut cunoscut în politica bucureșteană nu doar prin modul în care și-a dat cu stângul în dreptul la Primăria Capitalei, ci și prin îndelung criticata alianță electorală cu fostul edil al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.

Spre exemplu, în luna mai 2016, PSnews.ro scria despre cum în mandatul lui Sava fuseseră angajate nu mai puțin de 57 de persoane, dintre care 15 consilieri personali.

DETALII AICI: UPDATE Oamenii lui Sava, infiltrați în posturi-cheie în Primărie. Șase luni de mandat – aproape 60 de angajări în Primăria Generală EXCLUSIV DOCUMENT

În februarie același an, jurnalistul Silviu Mănăstire arăta cum Răzvan Sava avea deja câteva procese pe rol, în care niște foști parteneri de afaceri ai primarului general îl acuzau pe acesta că i-ar fi țepuit.

CITIȚI ȘI: Scheleţii din dulapul primarului-fantomă Răzvan Sava. Un material exclusiv marca Silviu Mănăstire

Nu încheiem fără să amintim de Pasajul Sudului, pe care Sava l-a tergiversat din greu cât a fost primar general, chiar dacă vedea bine traficul rutier infernal din zonă.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *