Skip to content
" "
Politică

Răzvan Sava nu se leapădă de Piedone. Chiar şi înfrânţi, rămân împreună: „Ori de câte ori e nevoie” EXCLUSIV

În ciuda evidentei diferenţe (de circa 39% la 22%) cu care a luat bătaie în alegerile pentru Sectorul 4 de la PSD-istul Daniel Băluţă, PNL-istul Răzvan Sava nu se dezice de fostul primar Cristian Popescu Piedone.

Redacţia PSnews.ro l-a contactat, luni, pe Răzvan Sava, cu diverse întrebări legate de bilanţul votului de duminică.

" "

„Mai aştept să văd şi ultima numărătoare şi atunci discutăm. Ăsta este rezultatul – nu e nimic de comentat”, ne-a spus Sava, solicitat să comenteze rezultatul de pe 5 iunie.

Întrebat pe cine consideră vinovat pentru procentajele obţinute de PNL în Bucureşti şi la nivel naţional (date fiind mai ales vocile din ce în ce mai multe care cer demisii la nivelul conducerii centrale a Partidului Naţional Liberal), Răzvan Sava a răspuns: „Nu cred că trebuie acum să cauţi vinovaţii de rezultate. Ăsta e rezultatul, asta e realitatea – trebuie s-o analizăm şi să luăm o hotărâre în consecinţă. Avem miercuri şedinţă de Birou Politic Naţional şi atunci se va analiza situaţia şi se vor trage nişte concluzii. Sper să învăţăm din greşeli şi să vedem realitatea”.

Nu în ultimul rând, chestionat dacă, în opinia lui, colaborarea cu Piedone i-a dăunat electoral, Sava a replicat pe aceeaşi linie discursivă cu care ne-a obişnuit în campanie: „Niciodată! A fost o colaborare. Un alegător din Sectorul 4 (în persoana domnului Piedone) a considerat că vede în mine administratorul şi omul cu viziune şi m-a susţinut pe tot parcursul campaniei”.

Mai mult: cel care a candidat din partea PNL la Primăria Sectorului 4 a dat asigurări că va mai colabora cu Cristian Popescu Piedone.

„Ori de câte ori e nevoie şi mă susţine în ceea ce fac eu, bineînţeles”, a încheiat Răzvan Sava.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *