Skip to content
Politică

Reabilitarea cazinoului din Constanța rămâne o enigmă

playtech.ro

Reabilitarea cazinoului din Constanța ridică încă semne de întrebare, fiind în impas. Vineri a fost admis de către magistrații de la Curtea de Apel Bucureși recursul unei firme care contestă licitația în vederea renovării, iar în aceste condiții Compania Națională de Investiții este obligată să reevalueze anumite oferte.

Amintim că în 2015, cazinoul a fost predat Companiei Naționale de Investiții, care în termen de doi ani trebuia să se ocupe de renovare, însă acest termen a fost prelungit în luna februarie a anului 2017.

Dosarul 3926/3/2017 este înregistrat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, în care sunt recurenţi : SC Euras SRL şi SC Euromateria SRL, cu sediul la Societatea Civilă de Avocaţi Ceparu şi Irimia, iar Compania Naţională de Investiţii este intimat. În luna iulie, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a respins contestaţia depusă de asocierea de firme SC Euras SRL – SC Polarh SRL, participante la licitaţie, iar liderul de asociere – Euras a solicitat instanţei de judecată anularea procedurii, informează Ziuadeconstanta.ro.

Admite recursurile. Casează în parte sentinţa recurată şi rejudecată: Admite în parte contestaţia formulată de SC Euras SRL Dispune anularea în parte a raportului final al procedurii nr. 4546/28.11.2016, în partea care priveşte îndeplinirea cerinţelor de calificare de către ofertantulSC Euromateria SRL – SC Imera SRL – SC Aduro Impex SRL respectiv în partea care priveşte îndeplinirea cerinţei minime de calificare prev. de cap. III.2.3.a) capacitatea tehnică şi/sau profesională – personalul minim şi obligatoriu solicitat, respectiv în ceea ce priveşte persoana nominalizată pe poziţia de manager în sistemele de management al calităţii, respectiv Mihail Vizireanu. Obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei depuse de Asocierea SC Euromateria SRL – SC Imera SRL – SC Aduro Impex SRL, conform considerentelor prezentei decizii„, este soluția magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *