PSnews

Ultima Oră

Reabilitarea Podului Agigea dă bătăi de cap șoferilor

radioconstanta.ro

Lucrările pe Podul Agigea dau bătăi de cap șoferilor!

Circulația pe podul de la Agigea va fi închisă pe 12 septembrie, când vor începe și lucrările de reabilitare, iar termenul pentru deschiderea traficului pe două benzi este sfârșitul anului, a declarat, miercuri, directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), Cătălin Homor.

„La Podul de la Agigea, împreună cu constructorul, și după o evaluare internă și a cerinței de litoral a turiștilor, în sensul că litoralul încă reprezintă o atracție, am decis să închidem podul pe 12 septembrie și să începem lucrul cu această dată. Termen de deschidere a traficului pe două benzi este sfârșitul anului. Și, ținând cont că ne-am încadrat ca până la sfârșitul anului să deschidem traficul pe două benzi, am decis să amânăm un pic închiderea podului”, a spus Cătălin Homor, şeful CNADNR.

Acesta a dat asigurări că toate problemele legate de relația contractuală cu constructorul au fost rezolvate.

„În prezent, toate problemele legate de relația contractuală cu constructorul au fost rezolvate, altfel nu ar fi intrat în teren. Începând cu 12 septembrie se va relua lucrul acolo„, a precizat șeful de la CNADNR, citat de Agerpres.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi