Skip to content
Republica Moldova

Reacția Air Moldova după ce autoritățile au interzis efectuarea zborurilor spre Moscova

Facebook

Compania Air Moldova a anunţat sistarea vânzării biletelor spre/din Moscova, ca urmare a deciziei Autorității Aeronautice Civile din R. Moldova cu privire la interzicerea efectuării operațiunilor aeriene în spațiul aerian al Federației Ruse de către operatorii aerieni naționali.

Agentul economic a precizat că pasagerii care au procurat bilete pentru zborurile din 1 octombrie 2022 sunt rugați să expedieze un email la adresa [email protected] pentru rambursare.

„În continuare, Campania Air Moldova va comunica cu Autoritatea Aeronautică Civilă în vederea soluționării situației privind actele menționate în Directiva emisă. În cazul nesoluționării acestei probleme cu Autoritatea Aeronautică Civilă, ne rezervăm dreptul de a apela în instanță”, precizează compania, potrivit deschide.md.

Air Moldova anunţase recent reluarea operării zborurilor spre Moscova începând cu data de 1 octombrie, după ce acestea au fost sistate în februarie 2022. Potrivit companiei, decizia era o urmare a nenumăratelor solicitări din partea cetățenilor R. Moldova, care se află în Federația Rusă și vor să revină acasă.

Ca urmare, Autoritatea Aeronautică Civilă s-a autosesizat și a interzis Air Moldova efectuarea zborurilor spre Moscova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *