Skip to content
Politică

Reacţia Ambasadei SUA faţă de Ordonanţa care dă liber migraţiei politice

Ambasada SUA arata intr-o declaratie remisa presei ca „suntem ingrijorati in legatura cu momentul ales” in privinta proiectului de OUG care permite migratia politica a alesilor locali. „Ne-am exprimat in trecut ingrijorarea privind legiferarea unor chestiuni complexe prin ordonante de urgenta”, se mai arata in declaratia de presa a Ambasadei SUA.

Reactia vine in timp ce la Guvern are loc o sedinta a Executivului in care e posibil sa fie luat in discutie proiectul de OUG inaintat de Liviu Dragnea.

Declaratia integrala a Ambasadei SUA:

”Am auzit argumente pro si contra ordonantei propuse cu privire la alesii locali. Suntem ingrijorati in legatura cu momentul ales. Ne-am exprimat in trecut ingrijorarea privind legiferarea unor chestiuni complexe prin ordonante de urgenta si credem ca masurile de acest fel ar trebui discutate in cadrul unui proces legislativ deschis si transparent care permite organizarea unei dezbateri la care sa poata participa liber toate partidele politice, societatea civila si toate partile interesate.”

4 comentarii la “Reacţia Ambasadei SUA faţă de Ordonanţa care dă liber migraţiei politice

  1. Nicio ambasada nu si-a permis sa aiba o asa-zisa reactie la o problema ce tine stict de organizare interna.Prea multe, si din ce in ce mai dese interventiile`licuriciului` in ciorba noastra,din pacate de fiecare data numai intr-un singur sens.A venit timpul sa ne punem`barbatia` la treaba si sa facem ce e bine pt. tara,sfaturile pine- chipurile- de bunavointa trebuiesc luate ca atare,si-atat.

    1. Corect….. Ingrijorati ??? Mai ingijorata este populatia Romaniei de la sate si orase cand vad cum PDL si PNL blocheaza buna administratie in consiliile locale. Locuitorii au votat USL in majoritatea localitatilor iar acum PNL de mana cu PDL(pierdantul alegerilor) blocheaza activitatea in primarii.
      Suntem foarte ingrijorati noi, cetatenii romani.

  2. Am si eu o intrebare – textul a fost dictat de Base Ambasadei sau invers, ca altfel nu-mi explic cum dreak coincid. Go home americans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *