Skip to content
Politică

Reacția Andreei Paul după ce ministrul Energiei a spus că o dă în judecată

Ministrul Energiei, Răzvan Nicolescu, a anunțat, joi, că îi va chema în instanță pentru calomnie și insultă pe Iulian Iancu (PSD) și Andreea Paul-Vass (PNL).

În replică, Andreea Paul a declarat că se va judeca cu ministrul Energiei și că vor avea loc scumpiri, chiar dacă prețul la gaz pentru comentatorii casnici rămâne același.

„Ministrul vorbeste de calendarul pentru gospodarii. Cresterea gazului la agentii economici va duce la scumpiri. Scumpirea pretului la gaz duce intotdeauna la scumpiri in lant. Ne vom judeca si vom aduce argumente fiecare. Pacat ca redeventele vor ramane in continuare la nivelul de acum 10 ani. Romanii platesc in continuare pentru proasta administrare a tarii”, a declarat deputatul PNL.

3 comentarii la “Reacția Andreei Paul după ce ministrul Energiei a spus că o dă în judecată

  1. O isterica basista care daca o intrebi rapid cum o cheama trebuie sa se uite in buletin! Ce are mai tare e vocea pt. Ca in capusa nimic. …!

  2. în perioada 2009 – 2012, în care cea mai mare parte funcția de președinte al ANRP a fost deținută de doamna Crinuța Dumitrean, anchetată de DNA și arestată recent de ÎCCJ pentru fapte de corupție, firma SC Romcontrol SA București( a sotului doamnei Vass) a încasat cea mai mare suma de bani de la ANRP, pentru evaluări efectuate în dosare de retrocedare, dintre cei 115 evaluatori acreditați (persoane fizice sau persoane juridice). Concret, SC Romcontrol SA a încasat circa 1/7 din totalul sumei achitate evaluatorilor acreditați, în baza unui contract cadru încheiat în anul 2007.

    În perioada susmenționată, la SC Romcontrol SA au avut calitatea de acționari principali și de administratori soțul actualului deputat Andreea Paul (prim-vicepreședinte al PDL, partid care a promovat-o în funcția de președinte al ANRP pe doamna Crinuța Dumitrean), tatăl acesteia și fratele acestuia. În aceeași perioadă, doamna Andreea Paul a deținut funcțiile de consilier al fostului consilier prezidențial Theodor Stolojan și de consilier pe probleme economice al foștilor prim-miniștri PDL Emil Boc și Mihai Răzvan Ungureanu. Actualmente, conform unor surse din PNL, doamna Andreea Paul aspiră să devină consilier pe probleme economice al președintelui ales Klaus Iohannis sau să propună în această funcție un apropiat al său”.

    Ni se pot spune numele persoanelor fizice și denumirea persoanelor juridice In dosarele cărora a efectuat evaluări SC Romcontrol SA, precum și dacă vreuna din acestea a beneficiat de servicii de reprezentare și de asistență juridică din partea Cabinetului de avocatură Vass Iulia-Erszebet (sora doamnei Andreea Paul)”?

  3. daca tot a prezentat cineva aici niste fapte intr-un comentariu de ce nu-l lasati pe prima pagina sa citeasca oamenii?
    Va banuiesc de blat cu pnl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *