Skip to content
Politică

Reacția directorului SRI cu privire la mărirea bugetului Armatei

" "

Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, a afirmat, marţi, la ceremonia de învestire a noului şef al Statului General Major, că este foarte bine că bugetul Armatei urmează să fie mărit. În același timp, acesta a mai adăugat că ar fi şi mai bine ca bugetul să fie planificat şi folosit pentru întărirea operaţională, informează Antena3.

„De aceea este şi un moment de reflexie strategică asupra a ceea ce trebuie să facem (..) Este foarte bine că bugetul Armatei urmează să fie mărit, ar fi şi mai bine ca el să fie planificat şi folosit bine pentru întărirea operaţională a structurilor Armatei, în vederea acestei misiuni de a face faţă noilor provocări”, a arătat George Maior, citat de Mediafax.

" "

Şeful SRI a mai precizatt că, din punctul de vedere al instituţiei pe care o conduce, va colabora la fel de bine cu structurile Statului General Major, aşa cum o fac şi cu Direcţia de Informaţii a Armatei şi cu MApN, furnizând informaţia strategică şi tactică necesară, în limitele competenţelor Serviciului, „pentru a avea în permanenţă tabloul strategic în legătură cu securitatea naţională a României”.

„Suntem alături, colegii din CSAT, în efoturile dumneavoastră pentru a continua modernizarea şi de a reprezenta ceea ce sunteţi în stat, principala forţă de apărare a României”, a conchis directorul SRI, George Maior, relatează Antena3.

Sursă foto transilvanianreporter.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *